/ 01

Laat uw vogelwering plaatsen door cleanfire

We gaan door het vuur

Professioneel, discreet en representatief. Dat is wat wij zijn. Inmiddels kunnen we zeggen dat wij hier in het sterkst zijn. We helpen u graag met het plaatsen van vogelwering. Vogels kunnen vaak overlast veroorzaken, we kunnen u helpen om dit te voorkomen door diervriendelijke vogelwering te plaatsen. We gebruiken hier veelal duivenpinnen voor.

Vogelwering laten plaatsen voor de veiligheid

U kunt op meerdere manieren overlast van vogels ervaren. Om te beginnen kunnen duiven op uw dakgoot gaan zitten en als ze tegen de ramen aan kakken, daar word niemand vrolijk van. Maar wist u ook dat wanneer vogels zich nestelen rondom de schoorsteen, dit enorm gevaarlijke complicaties kan opleveren? Wanneer u stookt kan een vogelnest namelijk in de brand vliegen, en u kunt zelf natuurlijk wel invullen wat dat teweeg kan brengen. Wanneer het vogelnest geen vlam vat, maar wel het rookkanaal van bijvoorbeeld uw open haard verstopt, loopt u nog een ander risico. Waar rook is, is koolmonoxide. Rook is namelijk de fysieke belichaming van koolmonoxide (CO) en kooldioxide (CO2). Om deze koolstofmonoxide goed af te voeren is het van belang dat uw rookkanaal ongehinderd rook kan transporteren. Wanneer er sprake is van een obstructie als een vogelnest, is de schoorsteen niet in staat om de rook goed af te voeren. Dat betekent dat de rook zich ophoopt en naar binnen kan slaan met het risico op koolmonoxidevergiftiging. Laat daarom uw vogelwering plaatsen door Cleanfire.

Vogelwering laten plaatsen zonnepanelen

Wanneer u last heet van ongedierte op het dak kan dat verschillende redenen hebben. Als we spreken over zonnepanelen is het belangrijk om de ventilatie goed te houden. Wanneer vogels of andere ongedierte nestelen onder de zonnepanelen, beïnvloed dat de ventilatie. Wanneer de ventilatie onder de zonnepanelen niet goed is, heeft dat invloed op het rendement van de zonnepanelen, nog niet te spreken over de corrosie die voortkomt uit nalatig onderhoud. Een eenvoudige manier om dit te voorkomen is het plaatsen van vogelwering. Afhankelijk van de op- of aanbouw contructie kunnen we vogelwering onder of horizontaal op de zonnepanelen plaatsen, waardoor het ook geen invloed heeft op het rendement van de zonnepanelen. Wij maken gebruik van rvs duivenpinnen die uitermate geschikt zijn voor de plaatsing op zonnepanelen of dakpannen, maar ook een speciale kit die langdurig beschermd is tegen erosie en speciaal gemaakt is voor kunststof of metaal. Ga voor een nette uitstraling en laat ook op of onder uw zonnepanelen de vogelwering plaatsen door Cleanfire.

Als we dan toch op het dak staan, kunnen we wellicht ook nog iets anders voor u betekenen. We kunnen bijvoorbeeld ook gelijk voor u uw zonnepanelen reinigen om rendement te maximaliseren, uw schoorsteen vegen of een schoorsteen inspectie middels een geavanceerde endoscoop doen.

Voelt u zich ten alle tijden vrij om contact op te nemen met Cleanfire voor vrijblijvende informatie.

Om te voorkomen dat duiven, meeuwen, spreeuwen en andere vogels zich op plekken bevinden waar dit niet gewenst is maken we gebruik van professionele vogelpinnen, deze zijn bedoeld om de vogels af te schrikken, zodat ze niet proberen te landen of nestelen op plekken die overlast veroorzaken

Vogelwering laat u plaatsen door cleanfire

Chat openen
Stuur ons een whatsapp