/ 01

Schoorsteen inspectie nodig?

Bij Cleanfire kan u vaak al binnen twee weken terecht. Bel ons nu op, om een afspraak te maken voor een schoorsteen inspectie.

/ 02

Cleanfire, uw Schoorsteenveger voor Schoorsteen Inspectie

We gaan door het vuur

Professioneel, discreet en representatief. Dat is wat wij zijn. Inmiddels kunnen we zeggen dat wij hier in het sterkst zijn. We helpen u graag met het schoonmaken/inspecteren van uw schoorsteen. Een schoorsteen inspectie is van essentieel belang om veilig te kunnen stoken.

Een schoon rookkannaal is belangrijk om veilig te kunnen stoken. Schoorsteenbranden komen toch nog regelmatig voor, dat is tevens de reden dat verzekeringen adviseren of soms zelfs als voorwaarde hebben dat u in ieder geval eens per jaar uw rookkanalen laat vegen. Schoorsteenbranden worden veelal veroorzaakt door gebrek aan onderhoud, maar ook door het stoken met ongeschikte brandstoffen. We helpen u graag bij het inspecteren van uw schoorsteen

Vooraf krijgt uw rookkanaal een goede poetsbeurt. Vervolgens, middels een professionele endoscoop bekijken wij het rookkanaal van bijvoorbeeld uw open haard. Na de inspectie maken wij een opsomming van alles wat we tegengekomen zijn, en gebaseerd op wat we gezien hebben kunt u zelf bepalen wat u hiermee doet.

Dingen die we vaak tegenkomen: Verslechterde conditie schoorsteenkap, slijtage voegwerk, slijtage loodwerk.

Op basis van onze rapportage geven we advies over de vervolgstappen die u kunt nemen. Twijfel vooral niet om contact op te nemen met ons voor een schoorsteen inspectie of schoorsteen vegen.

Gevonden waar u naar op zoek bent?

Neem contact op met cleanfire!

Via onze contactpagina kunt u eenvoudig contact opnemen met Cleanfire. U kunt bellen voor een afspraak of uw vraag invullen op het contactformulier.

Chat openen
Stuur ons een whatsapp