/ 01

Waarom Cleanfire?

Verschillende ijzers in het vuur hebben

Professioneel, discreet en representatief. Dat is wat wij zijn. We zijn begonnen als dakdekkers in loondienst. Daar hebben we alles geleerd over daken, schoorstenen en lekkages. We hebben besloten op 10 December 2020 onze eigen onderneming er van te maken. Dat is Cleanfire geworden! Constant zijn we aan het ontwikkelen en proberen om onze lokale vindbaarheid te vergroten. We willen in deze branche een autoriteit worden op het gebied van schoorstenen.

Met niet alleen de vakkundige kennis, maar ook scheikundige kennis over hout en rook, kunnen we met zekerheid zeggen dat we een van de weinige schoorsteenvegers zijn die een gedegen advies kunnen geven over écht brandveilig stoken. We zijn nog enorm aan het ontwikkelen, maar dat zal nooit ten kosten gaan van onze service. Zo zijn we bijvoorbeeld tot 10 uur s’ avonds bereikbaar, omdat we weten dat een drukke fulltime baan, niet altijd te combineren is met een afspraak voor het vegen van de schoorsteen.

Ook streven we ten alle tijden ernaar om onze klanten 100% tevreden te krijgen, dat proberen we onze klanten ook te laten reflecteren in onze reviews. Onze reviews kunt u via Google bekijken, in onze ogen zijn de reviews van Google namelijk het meest betrouwbaar, omdat je deze als bedrijf niet kunt verwijderen.

Zoals bovenstaand beschreven, staan we voor professionaliteit. U kunt daarom ook van ons verwachten dat we niet met een slap verkooppraatje over een versleten schoorsteenkap aan komen zetten. Pas wanneer dat echt nodig is, maar dan zult u dat zelf ook al kunnen constateren. Mocht de schoorsteenkap echt versleten zijn, dan laten we u een foto zien en kunt u zelf beslissen wat u daarmee doet.

Ook werken we discreet en representatief. Wat betekent dat we altijd zorgen dat we de woning netjes achterlaten. Vooral in de avonduren vegen we vanaf beneden, met veegstokken die tot 20m hoogte reiken. Dat geeft in de meeste gevallen flink wat roetafval. We vangen dit op, werken het netjes in onze eigen vuilniszak en maken de haard compleet schoon met onze stofzuiger.

We horen enorm graag wat we voor u kunnen betekenen, we zijn nog op volle toeren aan het groeien. Word u ook onderdeel van ons avontuur? 

Laat het ons weten!

Chat openen
Stuur ons een whatsapp